dissabte, 21 de novembre de 2009

PÈSOLS

La Quiti no vol menjar si no hi ha el seu tiet. Era llegint un conte amb l´Espimentan. De cop i volta s´ha vist asseguda amb un plat de pèsols al davant. La Quiti m´ha mirat amb cara de "com em pots fer això a mi", ha tancat la boca, i no ha calgut dir res. S´ha fet entendre perfectament.
Una cullerada de pèsols amb amor... no ha obert la boca...
Tornem a intentar-ho.... no ha obert la boca...

Com que el seu tiet és la bomba, (potser de petit també era superheroi...) , s´ha assegut al costat, ha agafat la cullera i... la Quiti ha obert la boca. Plat de pèsols, plat de salsitxes i iogurt. Una mica de jocs, molts petons i a dormir.

Segona part:

L´Espimentan seu a taula. Mira el plat de pèsols. Es menja les patates i decideix que no menja els pèsols.També decideix que no menja la carn. De fet arriba a la conclusió que no ho farà després de fer una pilota gegant dins la boca, que evidentment acaba escopint.

SEU BE!! MENJA´T ELS PÈSOLS, MENJA LA CARN, LES BURILLES NO!! SEU!! DEIXA DE BEURE EL SUC, DEIXA EL PA! SEU I MENJA!!

L´Espimentan fa servir els seus super poders!! Creu en ell mateix, i això moltes vegades l´ha fet invencible!!
Després d´arribar a pactes que, no es compleixen. De repetir mil vegades el mateix. Aquesta vegada, l´Espimentan no em guanyarà!

La família del super heroi ja ha dinat. Els postres i fins i tot el té. Ell seu. Han recollit la taula. Al d´amunt només hi ha les estovalles, el plat de pèsols i la carn freda de fa estona. També hi ha l´amenaça que si no s´ho menja per dinar, li donarem per berenar, o per sopar... De la seva mirada no en parlarem...
Finalment l´altre tiet, que també te super poders, seu al seu costat.
Diu: -Aquest troç de carn no te greix. L´Espimentan el punxa amb la forquilla i menja.


Pèsols la meitat. Carn la meitat. Iogurt tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada